Privatsittning

 

Välkommen till

Maginas-Ingela Collin

Ett företag i ständig utveckling

 

 

Privatsittning

En privatsittning är, precis som det låter, en privat sittning eller konsultation mellan mediet och klienten, där mediet tar kontakt med en nära och kär ande.

Oftast är det en släkting till klienten som kommer igenom, men det behöver inte vara så. Det kan lika gärna vara en barndomskamrat, en gammal lärare eller liknande. En granne från förr kanske.

 

Varken mediet eller klienten kan bestämma vem som kommer igenom. Det är helt och hållet ett beslut som fattas i andevärlden.

Det är också andevärlden som bestämmer vad som ska sägas och i viss mån beror så klart detta på vad mediet kan uppfatta.

 

Det är min fasta övertygelse att andarna vet bäst vad du som klient behöver höra , just den dag du kommer.

När du bokar din tid med ett medium så bokar du också med den ande som kommer, eller andar, ibland kommer flera ibland bara en.

Därför är det viktigt på många sätt att man kommer i tid. Både med tanke på att mediet kanske har flera inbokningar men också att andar har annat och göra.

Andarna sitter inte och rullar tummarna eller vad dom nu kan rulla.

Vår resa fortsätter på andra sidan, vilket innebär att vi förmodligen har massor att ta itu med när vi reser in i nästa dimention.

 

Mitt råd till dig när du kommer på en sittning är att komma med ett öppet sinne utan några speciella önskemål eller förväntningar.Då får man oftast ut mest av sittningen.

 

När du kommer till mig för en sittning så spelar jag in allt som sägs och skickar dig sen en cd-skiva i MP3-format.

 

Hos mig kostar en privatsittning 600Kr

och du betalar till kontoret på Gamla Byskolan, Terry Evans kursgård.

 

Du kan beställa tid på 0581-51900

(eller lämna meddelande på telefonsvararen om ingen svarar)

Du kan också maila till:

info@ creativexperiences.com

 

vi kommer också att be dig betala i förskott