Husrening

 

Välkommen till

Maginas-Ingela Collin

Ett företag i ständig utveckling

 

 

Husrening

Upplever du att du inte är ensam hemma, på din arbetsplats eller någon annan stans där du brukar vara? Känner du dig iakttagen eller är det bara en vag känsla av obehag? Kanske upplever du andra saker omkring dig, en lätt beröring, konstiga ljud, saker som försvinner och som plötsligt dyker upp igen.

Oönskade energier som kan påverka familjen och känslan i t ex hemmet.

 

Då kan jag som Husrenare besöka dig i ditt hem, eller den plats där du upplever obehagen och genomföra en medial undersökning. Det vill säga undersöka vad det kan vara som orsakar problemen.

 

Det kan finnas flera orsaker som kan vara en grund för det som händer och upplevs. Kanske har du släktingar från andra sidan på besök eller andar som fastnat på platsen.

Det kan också vara negativa energier som har orsakats av något som hänt på platsen eller i närheten. Så kallade "platsminnen".

 

Om du känner igen något av detta eller något liknande, kan det behövas en riktig utrensning i hemmet eller platsen, av vilsna andar eller bara oönskade energier som skapar obalans i din omgivning.

 

Jag kan dock aldrig veta eller lova att allt blir bra efter en undersökning med efterföljande rening. Det beror helt och hållet på vad jag möter för slags fenomen eller energier. En del kan ha funnits på platsen i tusentals år. En sån energi tar man inte bort på ett par timmar.

Andra energier kan ha skapats eller tillkommit på senare tid och dessa kan för det mesta rensas bort.

 

 

När du anlitar mig för en medial undersökning och efterföljande husrening, kostar det 1200 + 20Kr/mil i resekostnader

och du betalar till kontoret på Gamla Byskolan, Terry Evans kursgård, om inte annat anges.

 

Du kan beställa tid på 0581-51900

(eller lämna meddelande på telefonsvararen om ingen svarar)

Du kan också maila till:

info@ creativexperiences.com

 

vi kommer också att be dig betala i förskott